Vraag en antwoord

Hoelang is mijn theorie geldig?

Vanaf het moment dat je bent geslaagd is jouw theorie anderhalf jaar geldig.

Vanaf welke leeftijd mag ik mijn theorie examen doen?

Als je 16 jaar bent mag je theorie examen voor de auto doen.

Wat moet ik meenemen naar het theorie examen bij het CBR?

Een geldig en onbeschadigde identiteitskaart of een paspoort.

Hoe lang duurt een theoriedag?

De theoriedag begint om 8.30 uur en duurt tot 16.00 uur.

Wat moet ik meenemen naar de theoriedag?

Voor koffie en thee wordt gezorgd, neem alleen een broodje voor tussen de middag mee.

Hoe moet ik mijn theoriedag betalen?

Je krijgt na aanmelding een bevestiging van de theoriedag per mail inclusief de factuur.
Deze kun je contant betalen op de theoriedag of overmaken.

Hoef ik met het CBR niets meer te regelen?

Nee wij regelen de gehele aanvraag van A tot Z voor jou.

Ik heb nog geen theorieboek, wat nu?

Voor aanvang van de cursus ontvang je een online voorbereidingsmodule. Als je deze doorneemt, heb je een goede basis voor aanvang van de theoriedag. Wil je alsnog een boek ontvangen? Kijk dan in onze webshop, bestel en je hebt jouw theorieboek morgen in huis.

Hoe kan ik inloggen in de online leeromgeving?

Binnen enkele dagen na je inschrijving ontvang je per mail de inloggegevens voor de online leeromgeving. Wanneer je de link in de mail opent, heb je 3 weken toegang tot de online voorbereidingsmodule. Inloggen kan alleen door middel van de link in de mail. Bewaar deze mail dus goed!