Theorielessen

Theorieles auto

Het volgen van theorieles is een goede voorbereiding op het theorie-examen!

Het volgen van goede theorielessen en het behalen van je theorie-examen maken het volgen van jouw praktijklessen gemakkelijker en effectiever. Daarnaast is het pas mogelijk om je praktijk examen aan te vragen als je voor je auto theorie-examen geslaagd bent. Om te zorgen dat je goed voorbereid je examen in gaat, is het verstandig om theorieles te gaan volgen. Tijdens de theorielessen voor je autorijbewijs leren we je alle kennis die je nodig hebt om te slagen.

Het volgen van een theorieles voor je auto examen kan bij Mijntheoriedag.nl. Deelnemen aan onze theorieles kan, ongeacht of je wel of geen praktijklessen bij ons volgt. Voor het afleggen van je auto theorie examen moet je tenminste 16 jaar oud zijn. Het behaalde theorie certificaat blijft 1,5 jaar geldig na slagen.

Wij bieden bij Mijntheoriedag.nl twee mogelijkheden aan om het theorie-examen succesvol te kunnen afleggen:

Theoriedag auto in Enschede

Je kunt kiezen voor het volgen van complete theoriedag inclusief leermiddelen en examen. Deze theoriedag bestaat uit lessen om je zo goed mogelijk klaar te stomen voor je theorie-examen bij het CBR. Voor aanvang van de cursus ontvang je inloggegevens voor toegang tot een online voorbereidingsmodule waarmee je een week voor aanvang van de theoriedag onbeperkt kunt voorbereiden. Tijdens de theoriedag voor de auto krijg je alle stof eenvoudig en toegankelijk gepresenteerd middels foto’s, animaties, video’s en praktijkvoorbeelden. Wij bereiden je in één dag goed voor op het theorie-examen. Stap voor stap, wordt de theorie op een rustige ontspannen manier uitgelegd, maak je proefexamens en leer je handige ezelsbruggetjes.

Deze cursus auto theorie is inclusief een volledige online voorbereidingsmodule en drie uur online examentraining om na de theoriedag nog extra te kunnen oefenen. Nu kan het bijna niet meer misgaan!!

Bekijk onze tarieven

Zelfstandig auto theorie leren

Ongeacht of je wel of geen rijles hebt, en vanuit ieder willekeurige verkeersschool.

Wil je liever zelfstandig je auto theorie leren of komen de beschikbare data voor het volgen van een theoriedag je niet zo goed uit?

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om te zorgen dat jij goed voorbereid naar het theorie examen bij het CBR kunt gaan. Je kunt theorie leermiddelen in onze webshop bestellen die het mogelijk maken om zelfstandig de auto theorie te leren. Maak je de proefexamens met goed resultaat? Dan ben je vast en zeker klaar voor het auto theorie examen! Wij kunnen dan een examen reserveren bij het CBR voor jou!

Inschrijven

De theorieles is voor iedereen!

Wel of geen rijles, een andere rijschool? De theoriedag is voor iedereen!

Deelnemen aan de theoriedag van mijntheoriedag.nl kan iedereen. Het maakt niet uit of je al rijles hebt bij een rijschool of dat je eerst je theorie wil behalen alvorens je met rijlessen gaat beginnen.

Inschrijven

Stappenplan

van inschrijving tot examen

Volg onderstaande 6 stappen en voor je het weet loop je bij het CBR naar buiten met jouw theorie op zak!

1 Klik op inschrijven

Deze knop vind je altijd bovenaan in het hoofdmenu.
Schrijf je online in

2 Kies jouw data

Kies uit één van de beschikbare cursus data waarop jij jouw theoriedag wilt volgen.

3 Machtiging

Het machtigen van mijntheoriedag doe je op de website https://mijn.cbr.nl

Bij "opleider machtigen" moet je het rijschoolnummer invullen.
Ons registratie nummer is 2533U7

Vul bij naam opleider, "verkeersschool Olav Fijen" in en bij vestigingsplaatsplaats "Enschede"
Voer jouw adres gegevens in.
Zowel jij, als je rijschool ontvangen een e-mail met de bevestiging van de machtiging.

4 Jouw gegevens

Vul alle velden van het formulier in en klik op verstuur jouw inschrijving.

5 Bevestigingsmail

Binnen enkele dagen ontvang je per email de aanmeldingsbevestiging, de uitnodiging voor de theoriedag, het studiemateriaal en de factuur.

6 Cursusdag

Kom naar de cursusdag, volg de cursus en ontvang de oproepkaart en het CBR reserveringsnummer.

7 Examen

Nu kan het bijna niet meer mis gaan en slaag je waarschijnlijk in 1x!

Locatie


Jouw theoriedag volg je in ons Theoriecentrum aan de Najaarsweg 19b te Enschede